یک وکیل دادگستری مدعی شد: «تمامی مستندات و آدرس دقیق محل نگهداری سما جهانباز و وحیده نیازی تحویل مقامات قضایی مرتبط با پرونده شده است، بنابراین بنده اظهارات خواهر سما جهانباز مبنی بر آخرین مصاحبه ایشان که اعلام کرده سرنخی از سما در افغانستان وجود ندارد را تکذیب میکنم»
«شریف توکلیان»، وکیل خانواده «وحیده نیازی»، دختر ۱۶ سالهای که ۱۳ شهریور ماه ۱۴۰۲، مقابل چشمان مادرش در روستای گویم شیراز توسط چند متهم اهل افغانستان ربوده شده میگوید: «وحیده و مادرش در زمینهای کشاورزی اطراف روستای گویم کارگری میکردند، اما روز حادثه قبل از اینکه به خانهشان بروند برای خرید وارد یک مغازه میشوند تا مادر وحیده برای ناهار چیزی تهیه کند. وحیده قبل از اینکه داخل مغازه شود به مادرش میگوید یک ماشین پژوی مشکی رنگ آنها را تعقیب میکند، اما مادرش موضوع را جدی نمیگیرد.
هنگام خروج از مغازه ناگهان همان ماشین جلوی پای آنها ترمز میکند و چهار در ماشین باز میشود و چهار نفر که صورتهای خود را با ماسک پوشانده بودند از ماشین پیاده میشوند. سه نفر به طرف وحیده میروند و یکی از آنها با یک پارچه سفید که حاوی مواد بیهوشکننده بوده جلوی دهان وحیده را میگیرد و با کمک دو نفر دیگر او را به زور داخل ماشین میاندازند. همزمان یک نفر نیز به طرف مادر وحیده میرود و با پاشیدن یک اسپری قرمز رنگ به سمت چشمان ایشان حمله میکند. آن فرد قصد داشته مادر وحیده را نیز به زور سوار ماشین کند، اما مادر وحیده آن فرد را شناسایی کرده و نام او را صدا زده است. پس از شناسایی بلافاصه متهمان سوار ماشین شده و از محل متواری و وحیده را همراه خود بردهاند.
مادر وحیده چون یکی از متهمان را شناسایی کرده با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و مشخصات آن شخص را به ماموران گفته و توضیح داده که فرد شناسایی شده به همراه شخصی دیگر قبلا خانوادهشان را تهدید کرده و حتی یک بار نیز این دو نفر با موتوسیکلت وحیده را تعقیب و قصد ربودن او را داشتهاند، اما وحیده به یک مغازه پناه برده و با پدر و مادرش تماس گرفته که به آنجا بروند و او را با خودشان به خانه ببرند. مادر وحیده همچنین به پلیس توضیح داده این دو نفر قبلا آنها را تهدید کردهاند که باید دختر ۱۶ سالهشان را به عقد دایی آنها که یک فرد ۶۵ ساله است، در بیاورند وگرنه وحیده را توسط گروه سیاهپوشان (یک گروه خشن و مسلح در افغانستان) میربایند.
روزی که این افراد وحیده را جلوی چشمان مادرش میربایند، همگی لباس یکدست سیاه به تن داشتهاند.» وکیل این پرونده در ادامه میگوید: «پرونده چند روزی در کلانتری و سپس به اداره آگاهی شیراز ارسال و از آنجا به شعبه هفدهم دادسرای ویژه امور جنایی و جرایم امنیتی شهرستان شیراز ارجاع میشود. بازپرس پرونده دستور دستگیری دو نفر از متهمان که توسط مادر وحیده مورد شناسایی قرار گرفته را صادر میکند. این دو نفر مدت یک ماه در اداره آگاهی بازداشت بودهاند، اما بعد از یک ماه بدون اینکه ردی از وحیده پیدا شود، آزاد میشوند. مادر وحیده وقتی متوجه آزادی این دو نفر شده به اداره آگاهی مراجعه کرده و گفته چرا وقتی وحیده پیدا نشده، متهمان آزاد شدهاند؟ مادر وحیده همچنین در اداره آگاهی عنوان کرده روزی که وحیده را مقابل چشمانش ربودهاند یکی از متهمان را عینا مشاهده و شناسایی کرده، اما او جوابی نگرفته است؛ این موضوعات به سه، چهار ماه اول پرونده برمیگردد، زمانی که بنده هنوز وکالت پرونده را به عهده نداشتم.
پس از گذشت سه، چهار ماه از ربایش وحیده، صاحبکار این خانواده که فردی ایرانی است با من تماس میگیرد و میگوید دختر یکی از کارگرانش که اهل افغانستان است، ربوده شده و خانواده او تا به حال نتوانستهاند کاری انجام دهند. صاحبکار خانواده از من درخواست میکند که وکالت این پرونده را به عهده بگیرم. وقتی وکالت خانواده وحیده را به عهده گرفتم و پرونده را مطالعه کردم، متوجه شدم پرونده نقصهای زیادی دارد. یک هفته پس از ورودم به این پرونده، مادر وحیده با بنده تماس میگیرد و میگوید یک نفر به خانه آنها مراجعه کرده و گفته میخواهد با وکیل پرونده صحبت کند.
درنهایت این شخص از تلفن مادر وحیده با بنده تماس میگیرد و خودش را معرفی میکند. این فرد نحوه ربایش و محل نگهداری وحیده، اسامی متهمان دخیل در ربایش و آدرس دقیق متهمان را به صورت کامل و جزء به جزء به بنده اعلام میکند. این فرد از همان ابتدا اصرار میکرد که صدای ایشان را به صورت کامل ضبط و تحویل بازپرس پرونده دهم تا به روند رسیدگی به پرونده کمک کرده باشد. بنده همین کار را نیز انجام دادهام و تمام اطلاعات مربوط به محل نگهداری وحیده نیازی و حتی سما جهانباز؛ دختری که در شیراز مفقود شده را از این فرد دریافت کرده و تحویل مقامات قضایی دادهام (نویسنده به دلیل حساسیت پرونده از آوردن مشخصات مخبر، اسامی متهمان و دیگر اسامی که وکیل پرونده به آنها اشاره میکند، خودداری کرده است).
نظرات ( ۰ نظر )
تا کنون هیچ نظری ثبت نشده است.
اولین نظر را از شما در این مقاله بگذارید.