صفحات ما در شبکه های اجتماعی
تیم وکلا
وکیل جبران خسارت معنوی
قیمت ارز قیمت سکه(لحظه‌ای)
دلار سکه امامی ۸۳,۵۱۰,۰۰۰ تومان
۹۰,۶۹۵ تومانسکه بهار آزادی ۷۴,۹۱۰,۰۰۰ تومان
طلا ۱۸ عیار طلا ۲۴ عیارنیم سکه ۴۵,۳۰۰,۰۰۰ تومان
۷,۳۵۶,۳۰۰ تومان ۹,۸۰۸,۳۰۰ تومان ربع سکه۲۷,۴۰۰,۰۰۰ تومان

وکیل جبران خسارت معنوی

تاریخ آخرین بروزرسانی: ۱۸ خرداد ۱۴۰۳
نویسنده: تیم وکلا
بازدیدها: ۶۴۳
نظرات: ۰
وکیل جبران خسارت

آیا تا به حال ضرری به آبرو و حیثیت تان وارد شده یا مدیران شرکت ها تا حالا برندتان متضرر شده است؟با وکلای ما در ارتباط باشید.

در خواست مشاوره حقوقی
نوع مشاوره خویش را مشخص نمایید.

خسارت معنوی همانطور که از اسمش پیداست متضاد خسارت مادی می باشد و اثری در عینیت امری به موجود نمی آورد و براساس ماده 1 مسئولیت های مدنی خسارت های وارد شده در مالکیت معنوی شخص مثل ضرر وارد کردن به شهرت و شخصیت شخص، وارد کردن ضرر به نام تجاری شرکت ها  ویا نابود کردن منافع شخص.

به زبان دیگر می توان به این صورت تعریف کرد:

( وارد کردن ضرر و زیان به آبرو، حیثیت، منافع و اعتبار اشخاص حقوقی یا حقیقی به طور غیرقانونی و مجرمانه.)

نکته=> ضرر هایی که به روح و عواطف شخص نیز وارد می شوند جزء خسارت معنوی به حساب می آیند.



بهترین وکیل جبران خسارت معنوی


در این قسمت نمونه دادخواست که یک وکیل خوب جبران خسارت معنوی نوشته است را به نظر شما می رسانیم؛


خواسته : 

مطالبه خسارت معنوی لطمات روحی و روانی و حیثیتی ناشی از شکایت کیفری واهی خوانده از خواهان با جلب نظریه کارشناس رسمی دادگستری و خبره مربوطه و پزشکی قانونی و کارشناس روانشناسی و بالینی علی الحساب و فعلاً مقوم به ۲۱ میلیون تومان به انضمام کلیه خسارات دادرسی.

ادله و ضمائم : دادنامه های کیفری برائت – مدارک کارگزینی و بازخرید – مدارک افت تحصیلی – تقدیرنامه ها – تحقیقات محلی – مستندات قرار بازداشت موقت در بازداشتگاه.

ریاست محترم دادگاه حقوقی تهران

با سلام؛ احتراماً به استحضار می رساند :

اینجانب سابقاً کارمند رسمی سازمان خوانده بوده ام و ۲۵ سال سابقه خدمت شرافتمندانه داشته ام. متاسفانه در سال ۱۳۹۱ خوانده بدون دلیل و مدرک، با طرح اتهام واهی و کذب به اینجانب، شکایت کیفری اختلاس از اینجانب مطرح نمود که در نهایت اینجانب طی دادنامه صادره از شعبه … دادگاه تجدید نظر استان تهران تبرئه گردیدم.

اما بواسطه شکایت کذب و واهی خوانده، اینجانب از کار برکنار و اخراج شدم و به مدت دو ماه بازداشت موقت بودم و در جامعه و بین خویشاوندان و همسایگان و حتی خانواده نیز بی آبرو و بی اعتبار شدم و مجبور به ترک محل شدم و در دوره کارشناسی ارشد افت تحصیلی نمودم و تمام این سال ها به جای رسیدگی به امور خانواده و کسب رزق و ادامه تحصیل، وقت و انرژی اینجانب در دادگاه و پاسگاه مصروف شکایت واهی خوانده گردید و بدین جهت لطمات حیثیتی و شرافتی و معنوی و روحی و روانی و عاطفی زیادی به اینجانب وارد گردید که خوانده علاوه بر جبران خسارات مادی حقوق و مزایای معوقه، ملزم به پرداخت خسارت معنوی به اینجانب نیز می باشد.

همان گونه که مستحضر هستید خسارت معنوی در نظام حقوقی ایران پذیرفته شده است و دارای مستندات قانونی متعدد میباشد از جمله اصل ۱۷۱ قانون اساسی و مواد ۱ و ۲ و ۹ و ۱۰ قانون مسئولیت مدنی و ماده ۱۴ قانون آیین دادرسی کیفری و تبصره ۱ آن که به صراحت ضرر معنوی را تعریف نموده است. همچنین طبق ماده ۲۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری نیز اشخاصی که در زمان تحقیقات دادسرا بازداشت می شوند و حکم برائت تحصیل می نمایند، میتوانند از دولت مطالبه خسارت مقرر در ماده ۱۴ این قانون نمایند و در ماده ۱ آیین نامه اجرایی جبران خسارت ناشی از بازداشت ناظر بر این ماده مصوب95/10/01  رئیس قوه قضاییه نیز به خسارت معنوی تصریح شده است که ملاک این ماده نیز نشان می دهد امکان مطالبه خسارت معنوی در نتیجه شکایت کیفری واهی وجود دارد.

در رویه قضایی نیز آرایی در خصوص جبران ضرر معنوی و ارزیابی آن به خسارت پولی صادر شده است از جمله رای پرونده مشهور هموفیلی ها علیه وزارت بهداشت و سازمان انتقال خون ایران صادره از شعبه اول دادگاه حقوقی تهران که به موجب آن نهادهای مذکور در قبال شاکیان محکوم به ۲۰ درصد دیه کامل بابت ضرر معنوی گردیدند و در مواردی هم که در محاکم تجدید نظر خسارت معنوی پذیرفته نشده است، بخاطر ممنوعیت خسارات مازاد بر دیه شرعی بوده است در حالی که در این پرونده موضوع دریافت دیه منتفی است.

علیهذا نظر به مراتب فوق و با توجه به جمیع اوضاع و احوال موجود و استفاده از نظرات کارشناسی و پزشکی و روانشناسی و با رویکردی به مبانی پرونده های مشابه در حقوق داخلی خصوصاً پرونده مذکور و نیز حقوق خارجی در مبحث ارزیابی پولی خسارت معنوی، در نهایت بر اساس نظریه قضایی دادگاه طبق ماده ۳ قانون مسئولیت مدنی، صدور حکم به شرح خواسته را استدعا دارم.

برای اینکه در دعاوی جبران خسارت معنوی به حق و حقوق خود برسید و با بهترین دادخواست ها پیش قاضی حضور پیدا کنید نیاز به بهترین وکیل جبران خسارت معنوی دارید تا با نوشتن لایحه دفاعی قوی بتواند از شما دفاع کند.

-ما به شما قول می دهیم که در معرفی وکیل جبران خسارت معنوی بهترین باشیم-


مشاوره حقوقی درباره جبران خسارت معنوی


در این بخش به چگونگی جبران خسارت معنوی اشاره می کنیم.

-با ما همراه باشید-

به طور کلی جبران خسارت معنوی به دوصورت توافقی یا حکم دادگاه انجام می پذیرد که در توافقی همانطور از اسم معلوم است براساس توافق میان طرفین نحوه جبران خسارت تعیین می گردد ولی در حکم دادگاه به 3 روش ذیل صورت می پذیرد:

1-بازگشت به وضع گذشته: این نوع جبران به صورتی است که در آن باید تمامی اوضاع به گذشته یعنی قبل از ورود خسارت بازگردد و خسارت وارده به طور کلی اثری از آن باقی نماند که این نوع جبران خسارت در خسارت های مادی اتفاق می افتد و در معنوی تا حدی ممکن نیست اما شریط وجوئ داشته باشد این نوع از بهترین روش جبران است.

2-پرداخت کردن معادل زیان وارده: با این اوصاف اگر شرایط جور نباشد روش اول ممکن نیست و باید به این روش رجوع کرد و معادل خسارت های وارده را به زیان دیده وارد کرد اما این روش نیز در بعضی موارد مثل پرداخت دیه اعضای بدن فقط می تواند خسارات روحی را کاهش دهد.

3-جبران خسارات وارده به همراه مجازات: اما با این اوصاف روش دوم نیز تا حدودی کارساز نمی باشد به طوری که در ماده 3 قانون مسئولیت مدنی هم به این روش یعنی جبران خسارت با مجازات اشاره کرده است که در صورتی نظر محکمه به خود جلب می کند که خسارت وارده به طور عمدی و با سوءنیت قبلی صورت گیرد که در این صورت مجازات کیفری نیز به جبران خسارت اضافه می شود.


شماره وکیل جبران خسارت معنوی


مشاورین ما همیشه آماده دادن مشاوره حقوقی آنلاین، تلفنی و حتی حضوری در حوزه خسارات معنوی می باشند و برای مشاوره حقوقی درباره جبران خسارت معنوی توسط تیم وکیل جبران خسارت معنوی می توانید به سایت مراجعه کنید و یا با شماره 02122383605 تماس حاصل فرمائید.

تیم وکلای کارپردازان با داشتن وکیل های متخصص در موضوعات مختلف به ویژه در حوزه جبران خسارت معنوی با داشتن سابقه درخشان در دعاوی مرتبط با قانون مسئولیت های مدنی و همچنین با توجه به مسلط بودن به قوانین مربوطه توانایی بالایی در رسیدگی به دعاوی را شما دارند. 


دیدگاه ها

دیدگاهی یافت نشد.

دیدگاه تان را بنویسید

استان

مطالب مرتبط

آخرین مقالات حقوقی

وصول مهریه با استفاده از وکیل
چرا وصول مهریه با استفاده از وکیل راحت تر است؟
در این مقاله به این سوالات پاسخ می‌دهیم و بررسی می‌کنیم که چرا وصول مهریه با استفاده از وکیل راحت تر...
۷ خرداد ۱۴۰۴
جرایم سایبری
یک وکیل چه کمکی به متهم در جرایم سایبری می‌کند؟
به طور کلی، جرایم سایبری به هرگونه فعالیت غیرقانونی اطلاق می‌شود که در آن از رایانه، شبکه رایانه‌ای ...
۵ خرداد ۱۴۰۴
پرونده های نفوذ و هک
نقش وکیل جرایم رایانه ای در پرونده های هک و نفوذ
آیا می‌دونید قربانیان جرایم سایبری چه حقوقی دارند؟ اصلا نقش وکیل جرایم رایانه‌ای تو این مواقع چیه؟ ا...
۵ خرداد ۱۴۰۴
مسائل حقوقی کسب و کار
مسائل حقوقی کسب و کار و نیاز به وکیل
ما در این نوشتار، به سوالات کلیدی در این زمینه پاسخ داده و با ارائه راهنمایی‌های عملی، به شما کمک می...
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
جرایم رایانه ای
جرائم سایبری چیست؟ راهنمای جامع
مقاله حاضر در پی آن است تا با رویکردی آموزشی و تحلیلی، به تبیین مفهوم جرائم سایبری پرداخته و ضمن تشر...
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
وظایف وراث در زمان فوت
حقوق و وظایف وراث در زمان فوت فرد متوفی
این مقاله با هدف تبیین حقوق و وظایف قانونی وراث پس از متوفی تهیه شده و تلاش دارد تا ضمن ارائه اطلاعا...
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
عملکرد نادرست کارفرما در دادگاه
مراحل شکایت از عملکرد نادرست کارفرما در دادگاه!
در این مقاله، تلاش خواهیم نمود تا با بررسی دقیق و موشکافانه مراحل شکایت از عملکرد نادرست کارفرما در ...
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
تبعات برگشت زدن چک بدون وکیل
تبعات برگشت زدن چک بدون وکیل
در این مقاله سعی بر آن است تا با بررسی تفصیلی پیامدها و موانع موجود در مسیر وصول چک بدون وکیل، ضرورت...
۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
نیاز آنلاین شاپ ها به وکیل
نیاز کسب و کارهای کوچک و آنلاین شاپ ها به وکیل
شاید فکر کنید چون آنلاین شاپ کوچکی دارید، نیازی به وکیل ندارید. اما در واقع، حتی کسب و کارهای کوچک آ...
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴
مراحل ثبت دادخواست حقوقی
مراحل ثبت دادخواست حقوقی - 0 تا 100
دادخواست حقوقی، برگه رسمی و فرم چاپی مخصوصی است که توسط فردی که مدعی حقی است (خواهان) تنظیم و به داد...
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴