وکیل شرب خمر
خمر در لغت به معنای مایعی است که نوشیدن آن منجر به مستی در شخص می شود و شرب خمر را به طور کلی میتوان به معنای نوشیدن مشروبات الکلی دانست.
مجازات شرب خمر
خمر در لغت به معنای مایعی است که نوشیدن آن منجر به مستی در شخص می شود و شرب خمر را به طور کلی میتوان به معنای نوشیدن مشروبات الکلی دانست. این مشروبات ممکن است از انگور که به آن شراب، یا از خرما که به آن نبیذ، یا از کشمش که به آن نقیع، یا از عسل که به آن بتع یا از جو که به آن مزر گفته می شود یا از سایر موارد گرفته شده باشد که وجه مشترک تمامی این مشروبات مسکر بودن و مست کننده بودن آن است. مجازات شرب خمر در قانون دارای ریشه شرعی و اسلامی بوده که تحت عنوان حد قابل مجازات شناخته شده است. در قانون مجازات تا قبل از انقلاب شرب خمر واجد وصف کیفری نبود اما پس از انقلاب شکوهمند اسلامی و به تبع آن ورود مجازاتهای شرعی در قانون و تصویب قانون مجازات اسلامی، مجازات شرب خمر هم به عنوان یکی از حدود شرعی وارد قانون مجازات شد و برای آن کیفر هشتاد ضربه شلاق در نظر گرفته شد. این کیفر در ماده 265 قانون مجازات اسلامی عنوان گردیده است.
آنچه که شایان توجه است اینکه مصرف مسکر در ماده 264 مواردی از قبیل خوردن، تزریق و تدخین شناخته شده و نباید از کلمه شرب که به معنای نوشیدن است برداشت نمود که صرفاً شامل نوشیدن می شود. همچنین میزان مصرف در قانون دارای اهمیت نبوده و مصرف کم باشد یا زیاد در هر دو صورت دارای مجازات حد است. در ادامه این ماده آمده است مایع یا جامد بودن، مست کردن یا نکردن، خالص یا مخلوط بودن در این جرم تأثیری نداشته و مشمول مجازات حد خواهد بود.
سوالی که ممکن است در ذهن شما پدید آید این است که آیا مجازات شرب خمر شامل همه افرادی که در داخل کشور هستند می شود یا استثنائاتی را دارد. پاسخ این سوال مثبت است. زیرا شرب خمر در دین اسلام مذمت شده و برای آن مجازات تعیین شده است. اما در سایر ادیان این ممنوعیت وجود ندارد. به همین دلیل است که در ماده 266 قانون گفته شده غیرمسلمان تنها در صورت تظاهر به مصرف مسکر محکوم به حد می شود. از مفهوم مخالف این ماده می توان این برداشت را داشت که مصرف مسکر در صورت عدم تظاهر برای غیر مسلمان مجاز بوده و دارای مجازات نخواهد بود و آنچه که برای غیرمسلمان جرم انگاری شده است صرفاً تظاهر به شرب خمر است که این عمل تظاهر عموماً در ملاعام می باشد. ضمناً این نکته پایانی را هم باید در نظر داشت که اگر شرب خمر توسط غیر مسلمان به صورت غیرعلنی باشد، اما مرتکب در حال مستی در معابر و اماکن عمومی ظاهر شود به مجازات مقرر برای تظاهر به عمل حرام محکوم می گردد که مجازات آن طبق ماده 638 قانون تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده از ده روز تا دو ماه یا تا 74 ضربه شلاق می باشد.
هزینه وکیل شرب خمر
همانطور که گفته شد شرب خمر در صورت اثبات جرم دارای مجازات 80 ضربه شلاق می باشد. این مجازات جزو حدود است و قابلیت تخفیف و تبدیل مجازات را ندارد و محکوم پرونده ناچاراً می بایست جز در موارد استثنایی این شلاق را تحمل نماید. جدای از تحمل مجازات، مستند به بند پ ماده 25 قانون مجازات اسلامی شلاق حدی دارای دو سال محرومیت از حقوق اجتماعی بوده و ممکن است برای شخص محکوم تبعاتی را در استفاده از حقوق اجتماعی داشته باشد. بنابراین اگر پرونده ای علیه شما در مرجع کیفری با این عنوان اتهامی تشکیل شده است، با توجه به تبعات گفته شده پیشنهاد می کنیم حتماً از وکیل دادگستری استفاده نمایید یا از مشاوره حقوقی آنلاین در مسیر پرونده استفاده نمایید. هزینه وکیل شرب خمر بستگی به مواردی همچون شهرستان محل رسیدگی، تعداد و دفعات ارتکاب جرم و سایر آیتم ها دارد که در آن تأثیرگذار است. اگر خواستار اطلاع از هزینه وکیل شرب خمر هستید می توانید از طریق راههای ارتباطی موجود با ما تماس بگیرید و با ارائه توضیحاتی از پرونده خود، از هزینه دقیق وکیل شرب خمر آن مطلع شوید.